2011. február 21., hétfő

Díjat kapott az iskola!

2011. január 22-én a Kazay Endre ÁMK Általános Iskolája Oklevéldíjat kapott a Gaja Természetvédő Egyesülettől a Zöld Hetek projektben és azon belül is a tájsebészeten nyújtott teljesítményéért. A szervezésben és a megvalósításban sokat segített nekünk a német nemzetiségi tánccsoport, és Jasper Ferencné Ott Szilvia is. Köszönjük a munkájukat.
Az ünnepségen méltatták azokat az intézményeket, civil szervezeteket, egyesületeket, amelyek a mai napig is sokat tesznek a környezet védelméért.
A projektünk során Gaja Természetvédő Egyesülettől több előadást hallgathattunk ebben a témában. Az egyesülettel való kapcsolatunkat együttműködési megállapodás kötésével tesszük szorosabbá.
Iskolánk ebben a tanévben is fog hasonló programokat szervezni, amelybe igyekszünk bevonni segítőket a településünkről. Tovább akarjuk folytatni ezt a munkát, hogy mi is tehessünk valamit a falunk környezetének szépítéséért, megőrzéséért. Szeretnénk ezzel is kialakítani a gyerekekben a falujuk természeti értékeinek megőrzéséért érzett felelősséget.
Vuityné S. Klára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése